LJ Leathers is een Belgisch merk opgericht en gecommercialiseerd in 1999 door Linda De Laet. Na een carrière van meer dan 10 jaar als Internationale groom met ervaring op het hoogste niveau in jumping en het uitbaten van een toonaangevende ruitersportwinkel gedurende 7 jaar is ze na de geboorte van haar dochter klaar voor een nieuwe uitdaging.

Uit haar ervaring als retailer weet ze dat er op dat moment op het gebied van lederwaren enkel duurdere merken op de markt zijn. Voor de ruiters die dit grote budget niet hebben rest er niet veel meer dan merkloze producten die geen garantie bieden.

Mede door haar contacten en kennis opgedaan in de jaren ervoor neemt ze het plan op om een eigen merk te ontwikkelen, geschikt voor zowel de professional als de amateur, die zich bewust zijn van kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Tot de dag van vandaag is LJ Leathers om deze reden gewaardeerd en vind u ons uitgebreid gamma terug in geselecteerde ruitershops.

Reeds van in de begin jaren word LJ Leathers ook distributeur van het Franse merk in voedingssupplement Equistro. In 2017 word Excellence Products aangekocht, een merk dat gespecialiseerd is en verzorgingsproducten voor de hoeven maar ondertussen wordt dit gamma uitgebreid om een vaste plaats bij de verzorgings voor paarden te veroveren.

De belangrijkste toevoeging aan het project is het nieuwste merk “Pro Selected by LJ”.

In 2018 word een nieuwe lijn van hoofdstellen ontwikkeld die gekenmerkt worden door kwaliteit, met een productie in o.a. Italiaans leder, uitstraling en techniciteit.

We delen uw passie voor de sport en het paard, het genieten van deze prachtige dieren.

Your Sport, Our Passion.

LEDERWAREN


Van zadel tot hoofdstel en singel. Wij hebben het voor je.

VERZORGING


Alleen het beste voor uw paard in verzorgingsproducten.

VOEDINGSSUPPLEMENTEN


Advies op maat, producten die door de besten gebruikt worden.

Webshop powered by Marcando