Wie is Morgane Haeck, onze nieuwe #LJSUPERFAN

16/03/2021

Eventingruiter Morgane Haeck (18) kreeg gisteren te horen dat zij de #LJSUPERFAN wedstrijd heeft gewonnen en wint dus een sponsoring van LJ Leathers! Meer dan 600 kandidaten schreven zich in maar Morgane ging aan de haal met de hoofdprijs. Wij vroegen haar om een eerste reactie.

1.Waarom wilde je per se deelnemen aan de wedstrijd?

'Toen ik het bericht zag verschijnen was ik meteen enthousiast. Ik ben iemand die elke kans probeert te grijpen om mezelf verder te ontwikkelen en het beste uit mezelf te halen. Deze kans kon ik dus niet aan mij voorbij laten gaan. Bovendien was ik al bekend met het merk en leek het mij een grote eer om hen te mogen vertegenwoordigen!

2.Hoe is het traject verlopen en wat heb je er allemaal voor moeten doen?

Nadat ik me had ingeschreven en een korte motivatie had achtergelaten kregen we te horen dat we geselecteerd waren voor de 2de ronde. Dit hield in dat we een foto moesten plaatsen om iedereen te overtuigen dat we de echte LJ Superfan waren. Deze opdracht doorstonden we met glans en dan werd het opeens wel heel echt! We waren bij de laatste 25 geselecteerden voor de finale. Dit betekende dat we een video moesten opnemen waarin we iedereen lieten zien dat wij de ultieme #ljsuperfan waren. Dit was een heel werk waar we 2 dagen aan gewerkt hebben om alles te filmen en te editen. Maar ik mag wel zeggen dat ik heel trots ben op het resultaat!

3.Hoe heb je die dingen aangepakt?

Wat begon met een simpele aanmelding voor een sponsorwedstrijd eindigde in een grootse opdracht. We hebben er heel wat uren werk in gestoken maar het was het absoluut waard! Zo hebben we eerst inspiratie opgedaan en onze ideeën uitgewerkt om deze nadien stuk voor stuk te volbrengen.

4.Wat maakt van jou zo’n grote LJ fan?

Ik rijd als sinds mijn pony tijd met producten van LJ Leathers en deze verzameling is doorheen de jaren alleen maar uitgebreid. Het is een elegant en stijlvol merk dat zeer geliefd is in de paardensport. Dus als Belg kan ik alleen maar trots zijn op dit sterk Belgisch merk!

5.Wat was je eerste reactie toen je zag dat je won?

Ik zat al enkele uren te stressen en de spanning was enorm! Het was dan ook een zeer sterk en uiteenlopend deelnemersveld dus iedereen maakte een grote kans. De gunfactor van de andere kandidaten was ook groot wat het nog zo aangenamer maakte! Op het moment van de bekendmaking was ik nog bezig bij de paarden. Mijn fotografe belde me meteen op om het goeie nieuws te delen en ik kon het amper geloven! Wat volgde was een hele hysterische en dolgelukkige bui. Leuke side note is dat we nadien naar huis reden er op de radio het liedje Hall of Fame van The script werd afgespeeld. Dit hebben we luidkeels meegezongen en is vanaf nu het liedje wat mij voor altijd aan deze dag zal doen herinneren!

6.Wat verwacht je nu van het sponsorship?

Ik kijk vooral uit naar een fijne samenwerking en ben benieuwd om de mensen achter LJ Leathers beter te leren kennen. Natuurlijk ben ik ook super trots dat ik deel mag uitmaken van zo’n geweldig team en kijk ik uit naar de toekomst! Ik hoop ook dat ik nog veel mensen mag inspireren om hun dromen na te jagen en dat je met veel doorzettingsvermogen al ver kan geraken!

7.Wat zijn jouw favoriete producten van LJ?

Ik bezit ondertussen al een hele optoming van LJ Leathers dus om er één favoriet uit te halen vind ik moeilijk. Maar mijn LJ Leathers zadel is ondertussen wel mijn trouwste en onmisbare ‘compagnon le route’ om het zo te zeggen haha.

8.Wie wil je bedanken?

Ik wil echt iedereen bedanken voor de steun en het massaal supporteren van mijn droom want dit was absoluut een teamprestatie! Daarnaast wil ik Evy Borms van “Evy Borms fotografie” bedanken voor het vastleggen van de prachtige beelden. Maar ook mijn vrienden en familie die mij telkens steunen in het behalen van mijn doelen mogen zeker niet ontbreken!En in het specifiek mijn vriend Yarno Geeroms want hij stond doorheen dit alles altijd aan mijn zijde. Als laatste is een welgemeende dankjewel naar het team van LJ Leathers zeker op zijn plaats want zij hebben dit prachtig initiatief op poten gezet. Bedankt voor deze once in a lifetime ervaring en ik kan niet wachten op de toekomst samen met LJ Leathers! #dreamscometrue!

Foto: Evy Borms

Webshop powered by Marcando